Nabeschouwing Strasbourg - Guingamp (3-3) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Strasbourg het zaterdag 13 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Guingamp (3-3)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Strasbourg en Guingamp geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Thuram, waarmee Guingamp met 0-1 de leiding nam. Strasbourg kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Ajorque, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette L. Deaux zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Guingamp de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Prcić de 2-2 maakte voor Strasbourg. Strasbourg leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 73 minuten op voorsprong na een goal van L. Ajorque: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Guingamp. In de 86e minuut was het J. Sorbon die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antony Gautier bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Strasbourg - Guingamp 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Guingamp Doelpunt M. Thuram met assist van Pedro Rebocho Guingamp 0-1
39' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque Strasbourg 1-1
41' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor L. Deaux Guingamp
45' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Gonçalves Strasbourg
63' Doelpunt Guingamp Doelpunt L. Deaux met assist van Pedro Rebocho Guingamp 1-2
66' Wissel Strasbourg Wissel S. Grandsir voor Y. Fofana Strasbourg
68' Wissel Guingamp Wissel M. Coco voor M. Merghem Guingamp
69' Doelpunt Strasbourg Doelpunt S. Prcić Strasbourg 2-2
73' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque met assist van A. Gonçalves Strasbourg 3-2
77' Wissel Guingamp Wissel A. Mendy voor L. Deaux Guingamp
80' Wissel Strasbourg Wissel A. Caci voor A. Thomasson Strasbourg
81' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor D. Ndong Guingamp
86' Wissel Guingamp Wissel Y. NGbakoto voor D. Ndong Guingamp
86' Doelpunt Guingamp Doelpunt J. Sorbon Guingamp 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Guingamp
Opstellingen Strasbourg - Guingamp
De opstellingen van Strasbourg en Guingamp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Guingamp zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.