Nabeschouwing Lille - Auxerre (4-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Lille het zondag 7 augustus 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Auxerre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve-d'Ascq.

Via de Lille - Auxerre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Auxerre (4-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Auxerre is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. LOSC Lille kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van B. Andre. LOSC Lille vergrootte in de 3e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. David op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van LOSC Lille, waarmee J. David zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam LOSC Lille geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Zedadka. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 68e minuut wist G. Charbonier namens Auxerre de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Eric Wattellier en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Lille.

LIVE Lille - Auxerre 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Auxerre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt B. Andre met assist van J. David LOSC Lille 1-0
3' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. David met assist van R. Cabella LOSC Lille 2-0
39' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. David met assist van R. Cabella LOSC Lille 3-0
44' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor J. Jeanvier Auxerre
58' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor A. Gomes LOSC Lille
64' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt A. Zedadka met assist van J. Bamba LOSC Lille 4-0
68' Doelpunt Auxerre Doelpunt G. Charbonier met assist van Q. Bernard Auxerre 4-1
73' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor T. Djalo LOSC Lille
75' Wissel LOSC Lille Wissel B. Diakite voor T. Djalo LOSC Lille
76' Wissel Auxerre Wissel L. Sinayoko voor Y. MChangama Auxerre
76' Wissel Auxerre Wissel G. Perrin voor M. Autret Auxerre
84' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Yazici voor M. Bayo LOSC Lille
84' Wissel LOSC Lille Wissel C. Noom Quomah Baleba voor A. Gomes LOSC Lille
89' Wissel LOSC Lille Wissel E. Zhegrova voor J. Bamba LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Auxerre
Opstellingen Lille - Auxerre
De opstellingen van Lille en Auxerre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Auxerre zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.