Nabeschouwing Auxerre - Nice (2-1) || Ligue 1 2024/2025

Zondag 18 augustus 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Auxerre het zondag 18 augustus 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Abbé Deschamps in Auxerre.

Via de Auxerre - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Nice (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Auxerre en Nice is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 2-1 overwinning voor Auxerre. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Mohamed-Ali Cho, waarmee Nice met 0-1 de leiding nam. Auxerre kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rayan Raveloson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette Lasso Coulibaly zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Auxerre de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Romain Lissorgue, waardoor Auxerre dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Auxerre - Nice 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Nice Doelpunt Mohamed-Ali Cho met assist van Gaëtan Laborde Nice 0-1
43' Doelpunt Auxerre Doelpunt Rayan Raveloson met assist van Paul Joly Auxerre 1-1
52' Wissel Auxerre Wissel Théo Pellenard voor Clément Akpa Auxerre
64' Wissel Nice Wissel Badredine Bouanani voor Billal Brahimi Nice
65' Wissel Nice Wissel Jordan Lotomba voor Mohamed-Ali Cho Nice
69' Wissel Auxerre Wissel Florian Ayé voor Theo Bair Auxerre
79' Wissel Nice Wissel Victor Orakpo voor Gaëtan Laborde Nice
86' Wissel Auxerre Wissel Lasso Coulibaly voor Gaëtan Perrin Auxerre
87' Wissel Nice Wissel Issiaga Camara voor Tanguy Ndombélé Nice
95' Doelpunt Auxerre Doelpunt Lasso Coulibaly met assist van Donovan Léon Auxerre 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Nice
Opstellingen Auxerre - Nice
De opstellingen van Auxerre en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Auxerre gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nice zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.