Nabeschouwing Clermont - Brest (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Clermont het zondag 11 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Brest (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Clermont en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Pierre Lees-Melou, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Clermont kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Grejohn Kyei, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 87e minuut moest Brest verder met een man minder nadat Elbasan Rashani een rode kaart had gekregen. Het lukte Clermont in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 87e minuut werd Marco Bizot van Clermont met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Clermont het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Clermont - Brest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Brest Gele kaart voor Mathias Pereira Lage Brest
33' Gele kaart Brest Gele kaart voor Julien Le Cardinal Brest
44' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Johan Gastien Clermont
44' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Gastien Clermont
49' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Maximiliano Caufriez Clermont
50' Doelpunt Brest Doelpunt Pierre Lees-Melou met assist van Bradley Locko Brest 0-1
54' Gele kaart Brest Gele kaart voor Romain Del Castillo Brest
66' Wissel Clermont Wissel Grejohn Kyei voor Shamar Nicholson Clermont
66' Wissel Clermont Wissel Jim Allevinah voor Alan Virginius Clermont
69' Doelpunt Clermont Doelpunt Grejohn Kyei met assist van Jim Allevinah Clermont 1-1
72' Wissel Brest Wissel Jérémy Le Douaron voor Romain Del Castillo Brest
72' Wissel Brest Wissel Kamory Doumbia voor Mahdi Camara Brest
72' Wissel Brest Wissel Jonas Martin voor Hugo Magnetti Brest
74' Gele kaart Brest Gele kaart voor Jonas Martin Brest
76' Wissel Clermont Wissel Habib Keita voor Maxime Gonalons Clermont
76' Wissel Clermont Wissel Elbasan Rashani voor Bilal Boutobba Clermont
81' Wissel Clermont Wissel Yohann Magnin voor Johan Gastien Clermont
84' Wissel Brest Wissel Billal Brahimi voor Mathias Pereira Lage Brest
87' Rode kaart Brest Rode kaart voor Elbasan Rashani Brest
87' Rode kaart Clermont Rode kaart voor Marco Bizot Clermont
87' Elbasan Rashani Brest
88' Marco Bizot Clermont
90' Wissel Brest Wissel Grégoire Coudert voor Kamory Doumbia Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Brest
Opstellingen Clermont - Brest
De opstellingen van Clermont en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.