Nabeschouwing Clermont - Lille (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Clermont het zondag 10 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Lille (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Clermont en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Clermont en Lille gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Clermont, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Florent Batta niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Clermont - Lille 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Leny Yoro LOSC Lille
65' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Paulo Rodrigues Fonseca LOSC Lille
68' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Elbasan Rashani Clermont
70' Wissel Clermont Wissel Bilal Boutobba voor Jim Allevinah Clermont
70' Wissel LOSC Lille Wissel Ismaily voor Gabriel Gudmundsson LOSC Lille
70' Wissel LOSC Lille Wissel Yusuf Yazıcı voor Jonathan David LOSC Lille
78' Wissel Clermont Wissel Jérémie Bela voor Elbasan Rashani Clermont
78' Wissel Clermont Wissel Shamar Nicholson voor Grejohn Kyei Clermont
82' Gele kaart Clermont Gele kaart voor Mehdi Zeffane Clermont
85' Wissel LOSC Lille Wissel Ayyoub Bouaddi voor Benjamin André LOSC Lille
86' Wissel Clermont Wissel Yohann Magnin voor Johan Gastien Clermont
92' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Yusuf Yazıcı LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Lille
Opstellingen Clermont - Lille
De opstellingen van Clermont en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Clermont - Lille

Clermont en Lille treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Clermont en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 1 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 2 keer wist de ploeg van Clermont te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Clermont. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Clermont 1
Winst Lille 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 17e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 4e plaats.