Nabeschouwing Le Havre - Lens (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Vrijdag 20 oktober 2023 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Le Havre het vrijdag 20 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - Lens (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Le Havre en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Lens, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter François Letexier niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Le Havre - Lens 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Lens Gele kaart voor Andy Diouf Lens
20' Gele kaart Lens Gele kaart voor Kevin Danso Lens
23' Wissel Le Havre Wissel Loïc Nego voor Christopher Operi Le Havre
29' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Emmanuel Sabbi Le Havre
34' Gele kaart Lens Gele kaart voor Przemysław Frankowski Lens
46' Wissel Lens Wissel Angelo Fulgini voor Andy Diouf Lens
64' Wissel Lens Wissel Morgan Guilavogui voor Wesley Saïd Lens
64' Wissel Lens Wissel Salis Abdul Samed voor Nampalys Mendy Lens
65' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Arouna Sangante Le Havre
74' Wissel Lens Wissel Facundo Medina voor Massadio Haïdara Lens
76' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor Nabil Alioui Le Havre
76' Wissel Le Havre Wissel Issa Soumaré voor Emmanuel Sabbi Le Havre
85' Wissel Lens Wissel Neil El Aynaoui voor Adrien Thomasson Lens
87' Wissel Le Havre Wissel Andy Logbo voor Mohamed Bayo Le Havre
88' Wissel Le Havre Wissel Nolan Mbemba voor Abdoulaye Touré Le Havre
92' VAR: Afgekeurd doelpunt Florian Sotoca Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Florian Sotoca Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - Lens
Opstellingen Le Havre - Lens
De opstellingen van Le Havre en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Luka Elsner
Voorbeschouwing Le Havre - Lens

Le Havre en Lens treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Le Havre en Lens elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Le Havre 0
Winst Lens 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Le Havre op een 13e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 15e plaats.