Nabeschouwing Le Havre - PSG (1-4) || Ligue 1 2024/2025

Vrijdag 16 augustus 2024 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Le Havre het vrijdag 16 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre.

Via de Le Havre - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Le Havre - PSG (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Le Havre en PSG is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Paris Saint Germain kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Lee Kang-In. Le Havre kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gautier Lloris, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Ousmane Dembélé zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Paris Saint Germain de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Paris Saint Germain vergroot nadat Bradley Barcola de 1-3 wist te scoren. In de 90e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Paris Saint Germain speler Randal Kolo Muani.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Willy Delajod bij een 1-4 eindstand in het voordeel van PSG.

LIVE Le Havre - PSG 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Le Havre - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Lee Kang-In met assist van Gonçalo Ramos Paris Saint Germain 0-1
15' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Étienne Youté Kinkoué Le Havre
20' Wissel Paris Saint Germain Wissel Randal Kolo Muani voor Gonçalo Ramos Paris Saint Germain
48' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Antoine Joujou Le Havre
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel João Neves voor Ibrahim Mbaye Paris Saint Germain
48' Doelpunt Le Havre Doelpunt Gautier Lloris met assist van Christopher Operi Le Havre 1-1
54' VAR: Afgekeurd doelpunt Josue Casimir Afgekeurd doelpunt vanwege hands Josue Casimir Le Havre
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel Bradley Barcola voor Marco Asensio Paris Saint Germain
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel Ousmane Dembélé voor Lee Kang-In Paris Saint Germain
71' Wissel Paris Saint Germain Wissel Marquinhos voor Yoram Zague Paris Saint Germain
76' Wissel Le Havre Wissel Steve Ngoura voor Antoine Joujou Le Havre
76' Wissel Le Havre Wissel Samuel Grandsir voor Rassoul Ndiaye Le Havre
85' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Ousmane Dembélé met assist van João Neves Paris Saint Germain 1-2
86' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Bradley Barcola met assist van João Neves Paris Saint Germain 1-3
87' Wissel Le Havre Wissel Kandet Diawara voor Yassine Kechta Le Havre
88' Gele kaart Le Havre Gele kaart voor Gautier Lloris Le Havre
90' Penalty Paris Saint Germain Penalty Randal Kolo Muani Paris Saint Germain 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Le Havre - PSG
Opstellingen Le Havre - PSG
De opstellingen van Le Havre en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Le Havre gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSG zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.