Nabeschouwing Lens - Brest (2-0) || Ligue 1 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Lens het zondag 25 augustus 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Brest (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Brest is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Jhoanner Chávez, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Le Cardinal zorgde ervoor dat Lens op 2-0 kwam te staan in de 45e minuut. In de 88e minuut moest Lens verder met een man minder nadat Deiver Machado een rode kaart had gekregen. Het lukte Brest in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Lens.

LIVE Lens - Brest 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Lens Gele kaart voor Rémy Labeau Lascary Lens
19' Doelpunt Lens Doelpunt Jhoanner Chávez met assist van Anass Zaroury Lens 1-0
25' Gele kaart Brest Gele kaart voor J. Amavi Brest
45' Eigen doelpunt Lens Eigen doelpunt J. Le Cardinal Lens 2-0
64' Wissel Brest Wissel Abdallah Sima voor J. Martin Brest
66' Wissel Lens Wissel Angelo Fulgini voor Anass Zaroury Lens
67' Gele kaart Brest Gele kaart voor R. Faivre Brest
67' Gele kaart Brest Gele kaart voor H. Magnetti Brest
75' Wissel Lens Wissel Deiver Machado voor Jhoanner Chávez Lens
75' Wissel Lens Wissel Abdukodir Khusanov  voor Jonathan Gradit Lens
75' Wissel Lens Wissel Martín Satriano voor Rémy Labeau Lascary Lens
79' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor L. Ajorque Brest
79' Wissel Brest Wissel Mathias Pereira Lage voor R. Faivre Brest
83' Gele kaart Lens Gele kaart voor Abdukodir Khusanov  Lens
88' Rode kaart Lens Rode kaart voor Deiver Machado Lens
90' Wissel Lens Wissel Przemysław Frankowski voor Andy Diouf Lens
90' Wissel Brest Wissel L. Zogbé voor J. Amavi Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Brest
Opstellingen Lens - Brest
De opstellingen van Lens en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Brest zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eric Roy
Voorbeschouwing Lens - Brest

Lens en Brest treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 9 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Brest favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lens te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Lens. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lens 3
Winst Brest 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 7e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 17e plaats.