Nabeschouwing Lille - PSG (1-3) || Ligue 1 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Lille het zondag 1 september 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve-d'Ascq.

Via de Lille - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - PSG (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en PSG is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-3 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. Vitinha maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Paris Saint Germain vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Paris Saint Germain vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bradley Barcola op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist LOSC Lille de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Edon Zhegrova.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Paris Saint Germain vergroot nadat Randal Kolo Muani de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor PSG.

LIVE Lille - PSG 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Lucas Beraldo Paris Saint Germain
31' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Alexsandro LOSC Lille
33' Penalty Paris Saint Germain Penalty Vitinha Paris Saint Germain 0-1
36' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Bradley Barcola met assist van Marco Asensio Paris Saint Germain 0-2
46' Wissel LOSC Lille Wissel Ngalayel Mukau voor Angel Gomes LOSC Lille
46' Wissel LOSC Lille Wissel Osame Sahraoui voor Hakon Arnar Haraldsson LOSC Lille
47' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Ngalayel Mukau LOSC Lille
65' Wissel Paris Saint Germain Wissel Désiré Doué voor Marco Asensio Paris Saint Germain
65' Wissel LOSC Lille Wissel Jonathan David voor Mohamed Bayo LOSC Lille
65' Wissel Paris Saint Germain Wissel Fabián Ruiz voor Joao Neves Paris Saint Germain
65' Wissel LOSC Lille Wissel Thomas Meunier voor Aïssa Mandi LOSC Lille
74' Wissel Paris Saint Germain Wissel Randal Kolo Muani voor Ousmane Dembélé Paris Saint Germain
74' Wissel Paris Saint Germain Wissel Kang-in Lee voor Bradley Barcola Paris Saint Germain
78' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Edon Zhegrova met assist van Bafodé Diakité LOSC Lille 1-2
83' VAR: Afgekeurd doelpunt Goal Disallowed Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Goal Disallowed LOSC Lille
84' Wissel Paris Saint Germain Wissel Senny Mayulu voor Achraf Hakimi Paris Saint Germain
84' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Gianluigi Donnarumma Paris Saint Germain
85' Wissel LOSC Lille Wissel Rémy Cabella voor Tiago Santos LOSC Lille
92' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Randal Kolo Muani met assist van Désiré Doué Paris Saint Germain 1-3
91' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Bafodé Diakité LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - PSG
Opstellingen Lille - PSG
De opstellingen van Lille en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en PSG zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.