Nabeschouwing Lorient - Reims (0-0) || Ligue 1 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Lorient het zaterdag 15 oktober 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Reims (0-0)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Lorient en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Lopy van Reims. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. In de 91e minuut moest E. Agbadou van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Mathieu Vernice een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Reims verder met een speler minder. Qua balbezit waren Lorient en Reims gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Lorient, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Mathieu Vernice voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Lorient - Reims 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Reims Gele kaart voor E. Agbadou Reims
22' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Ponceau Lorient
25' Wissel Lorient Wissel I. Kone voor T. Moffi Lorient
46' Wissel Reims Wissel K. Doumbia voor M. Munetsi Reims
47' Gele kaart Reims Gele kaart voor D. Lopy Reims
46' Tweede gele kaart Reims Tweede gele kaart voor D. Lopy Reims
55' Wissel Reims Wissel M. van Bergen voor A. Flips Reims
68' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor Y. Cathline Lorient
68' Wissel Lorient Wissel A. Grbic voor Q. Boisgard Lorient
87' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor A. Zeneli Reims
91' Rode kaart Reims Rode kaart voor E. Agbadou Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Reims
Opstellingen Lorient - Reims
De opstellingen van Lorient en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Lorient - Reims

Lorient en Reims treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mathieu Vernice en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 1 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reims. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lorient als Reims wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Lorient 4
Winst Reims 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 2e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 14e plaats.