Nabeschouwing Nantes - Auxerre (2-0) || Ligue 1 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Nantes het zondag 25 augustus 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Auxerre. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes - Auxerre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes - Auxerre (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nantes en Auxerre is onder leiding van scheidsrechter Gaël Angoula geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Simon, waarmee Nantes met 1-0 de leiding nam. In de 53e minuut moest Ado Onaiwu van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gaël Angoula een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Auxerre verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Nantes via een goal van B. Guirassy in de 96e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nantes.

LIVE Nantes - Auxerre 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes - Auxerre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Nantes Doelpunt M. Simon met assist van Pedro Chirivella Nantes 1-0
20' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor Rayan Raveloson Auxerre
53' Rode kaart Auxerre Rode kaart voor Ado Onaiwu Auxerre
57' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Thomas Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Thomas Nantes
58' Wissel Auxerre Wissel Lasso Coulibaly voor Theo Bair Auxerre
63' Gele kaart Nantes Gele kaart voor N. Zézé Nantes
76' Wissel Auxerre Wissel Florian Ayé voor Gaëtan Perrin Auxerre
77' Wissel Nantes Wissel T. Kadewere voor M. Abline Nantes
78' Wissel Nantes Wissel Mostafa Mohamed voor M. Simon Nantes
78' Wissel Nantes Wissel M. Coco voor S. Thomas Nantes
79' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Douglas Augusto Nantes
86' Wissel Auxerre Wissel Kévin Danois voor Ki-Jana Hoever Auxerre
86' Wissel Auxerre Wissel Ben Viadere voor Elisha Owusu Auxerre
88' Wissel Nantes Wissel B. Guirassy voor Pedro Chirivella Nantes
96' Doelpunt Nantes Doelpunt B. Guirassy Nantes 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes - Auxerre
Opstellingen Nantes - Auxerre
De opstellingen van Nantes en Auxerre zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nantes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Auxerre zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Nantes - Auxerre

Nantes en Auxerre treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gaël Angoula en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nantes en Auxerre in de Ligue 1 vond plaats op 16 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Auxerre. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Auxerre favoriet. 4 keer wist de ploeg van Nantes te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Nantes. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Nantes 3
Winst Auxerre 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nantes op een 10e positie staat, terwijl we Auxerre terugvinden op de 6e plaats.