Nabeschouwing Reims - Angers SCO (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Reims het zaterdag 20 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Angers SCO (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Reims en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door I. Traoré, waarmee Angers SCO met 0-1 de leiding nam. Reims kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Chavarría, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Reims - Angers SCO 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Angers SCO Doelpunt I. Traoré met assist van R. Thomas Angers SCO 0-1
46' Wissel Reims Wissel M. Martin voor Suk Hyun-Jun Reims
56' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Romao Reims
62' Wissel Reims Wissel S. Ojo voor M. Doumbia Reims
73' Doelpunt Reims Doelpunt P. Chavarría Reims 1-1
75' Wissel Angers SCO Wissel Cristian López voor S. Bahoken Angers SCO
78' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor A. Fulgini Angers SCO
83' Wissel Reims Wissel B. Dia voor R. Oudin Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Angers SCO
Opstellingen Reims - Angers SCO
De opstellingen van Reims en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Reims - Angers SCO

Reims en Angers SCO treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 3 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reims. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Reims favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reims 1
Winst Angers SCO 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 17e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 10e plaats.