Nabeschouwing Reims - Lille (0-2) || Ligue 1 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Reims het zaterdag 17 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Lille (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Lille is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Abdoul Koné in de 15e minuut, waardoor Reims met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 75 minuten was het Bafodé Diakité die LOSC Lille op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep LOSC Lille via een goal van Jonathan David in de 93e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lille.

LIVE Reims - Lille 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Rode kaart Reims Rode kaart voor Abdoul Koné Reims
75' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Bafodé Diakité met assist van Alexsandro LOSC Lille 0-1
45' Wissel LOSC Lille Wissel Hákon Arnar Haraldsson voor Angel Gomes LOSC Lille
46' Wissel LOSC Lille Wissel Jonathan David voor Mohamed Bayo LOSC Lille
46' Gele kaart Reims Gele kaart voor Valentin Atangana Edoa Reims
60' Wissel Reims Wissel Reda Khadra voor Oumar Diakité Reims
61' Wissel Reims Wissel Nhoa Sangui voor Abdoul Koné Reims
67' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Ismaily LOSC Lille
71' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Ngalayel Mukau LOSC Lille
72' Wissel LOSC Lille Wissel Ayyoub Bouaddi voor Ngalayel Mukau LOSC Lille
72' Wissel Reims Wissel Mamadou Diakhon voor Keito Nakamura Reims
73' Wissel LOSC Lille Wissel Thomas Meunier voor Aïssa Mandi LOSC Lille
73' Wissel Reims Wissel Yaya Fofana voor Valentin Atangana Edoa Reims
83' Wissel LOSC Lille Wissel Gabriel Gudmundsson voor Ismaily LOSC Lille
87' Wissel LOSC Lille Wissel Ethan Mbappé voor Rémy Cabella LOSC Lille
93' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Jonathan David met assist van Ethan Mbappé LOSC Lille 0-2
92' Gele kaart Reims Gele kaart voor Yaya Fofana Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Lille
Opstellingen Reims - Lille
De opstellingen van Reims en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lille zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.