Nabeschouwing Reims - Rennes (2-1) || Ligue 1 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2024/2025 neemt Reims het zondag 1 september 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Rennes (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Mathieu Vernice geëindigd in een 2-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Leo Østigård, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Reims kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Ito, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette O. Diakité zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reims de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mathieu Vernice, waardoor Reims dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reims - Rennes 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Rennes Doelpunt Leo Østigård met assist van Ludovic Blas Rennes 0-1
31' Gele kaart Reims Gele kaart voor Aurélio Buta Reims
41' Doelpunt Reims Doelpunt J. Ito met assist van Yaya Fofana Reims 1-1
48' Doelpunt Reims Doelpunt O. Diakité met assist van Aurélio Buta Reims 2-1
53' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Adrien Truffert Rennes
64' Wissel Rennes Wissel Andres Gomez voor Arnaud Kalimuendo Rennes
64' Wissel Rennes Wissel Alidu Seidu voor Adrien Truffert Rennes
72' Wissel Reims Wissel T. Teuma voor Yaya Fofana Reims
72' Wissel Rennes Wissel Lorenz Assignon voor Hans Hateboer Rennes
72' Wissel Rennes Wissel Baptiste Santamaría voor Glen Kamara Rennes
72' Wissel Reims Wissel A. Salama voor Oumar Diakité Reims
73' Wissel Rennes Wissel Henrik Meister voor Ludovic Blas Rennes
81' Wissel Reims Wissel R. Khadra voor Junya Ito Reims
81' Wissel Reims Wissel C. Kipré voor Keito Nakamura Reims
86' Wissel Reims Wissel T. De Smet voor Aurélio Buta Reims
93' Gele kaart Reims Gele kaart voor J. Okumu Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Rennes
Opstellingen Reims - Rennes
De opstellingen van Reims en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.