Nabeschouwing Toulouse - Lorient (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 3 december 2023 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Toulouse het zondag 3 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse in Toulouse.

Via de Toulouse - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Lorient (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Toulouse en Lorient geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door Thijs Dallinga, waarmee Toulouse met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Lorient het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk Ahmadou Bamba Dieng die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Toulouse - Lorient 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Aron Dønnum Toulouse
2' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Carles Martínez Novell Toulouse
9' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Tiemoué Bakayoko Lorient
31' Wissel Toulouse Wissel Warren Kamanzi voor Mikkel Desler Toulouse
33' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Montassar Talbi Lorient
55' Wissel Lorient Wissel Julien Ponceau voor Tiemoué Bakayoko Lorient
62' Wissel Toulouse Wissel Thijs Dallinga voor Ibrahim Cissoko Toulouse
66' Wissel Lorient Wissel Ahmadou Bamba Dieng voor Siriné Doucouré Lorient
66' Wissel Lorient Wissel Benjamin Mendy  voor Jean-Victor Makengo Lorient
71' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Julien Ponceau Lorient
72' Doelpunt Toulouse Doelpunt Thijs Dallinga met assist van Gabriel Suazo Toulouse 1-0
79' Wissel Lorient Wissel Vincent Le Goff voor Darlin Yongwa Lorient
80' Wissel Toulouse Wissel Cristian Sleiker Cásseres Yepes voor Niklas Schmidt Toulouse
80' Wissel Lorient Wissel Théo Le Bris voor Eli Junior Kroupi Lorient
80' Wissel Toulouse Wissel Moussa Diarra voor Gabriel Suazo Toulouse
80' Wissel Toulouse Wissel Yanis Begraoui voor Aron Dønnum Toulouse
83' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Vincent Sierro Toulouse
83' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Benjamin Mendy  Lorient
91' Doelpunt Lorient Doelpunt Ahmadou Bamba Dieng met assist van Théo Le Bris Lorient 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Lorient
Opstellingen Toulouse - Lorient
De opstellingen van Toulouse en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lorient zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Carles Martínez Novell
Voorbeschouwing Toulouse - Lorient

Toulouse en Lorient treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 23 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Toulouse als Lorient wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 10 keer in een gelijkspel.

Winst Toulouse 7
Winst Lorient 7
Gelijkspel 10
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 15e positie staat, terwijl we Lorient terugvinden op de 16e plaats.