Nabeschouwing Toulouse - Monaco (1-2) || Ligue 1 2023/2024

Woensdag 20 december 2023 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Toulouse het woensdag 20 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse in Toulouse.

Via de Toulouse - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Monaco (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Toulouse kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Frank Magri. Monaco kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Wissam Ben Yedder, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Monaco vervolgens op 1-2. Het was Wissam Ben Yedder die vanaf 11 meter wist te scoren in de 44e minuut.

In de 51e minuut werd Aleksandr Golovin van Monaco met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Monaco het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérôme Brisard, waardoor Monaco dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Toulouse - Monaco 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Mohammed Salisu Monaco
4' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Adolf Hütter Monaco
5' Doelpunt Toulouse Doelpunt Frank Magri met assist van César Gelabert Toulouse 1-0
26' Doelpunt Monaco Doelpunt Wissam Ben Yedder Monaco 1-1
44' Penalty Monaco Penalty Wissam Ben Yedder Monaco 1-2
48' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Logan Costa Toulouse
51' Rode kaart Monaco Rode kaart voor Aleksandr Golovin Monaco
52' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Aron Dønnum Toulouse
56' Wissel Monaco Wissel Edan Diop voor Folarin Balogun Monaco
57' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Edan Diop Monaco
66' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Soungoutou Magassa Monaco
67' Wissel Toulouse Wissel Ibrahim Cissoko voor César Gelabert Toulouse
67' Wissel Toulouse Wissel Warren Kamanzi voor Christian Mawissa Toulouse
74' Wissel Monaco Wissel Krépin Diatta voor Takumi Minamino Monaco
78' Wissel Toulouse Wissel Naatan Skyttä voor Cristian Sleiker Cásseres Yepes Toulouse
88' Wissel Toulouse Wissel Mamady Bangré voor Aron Dønnum Toulouse
89' Wissel Monaco Wissel Myron Boadu voor Wissam Ben Yedder Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Monaco
Opstellingen Toulouse - Monaco
De opstellingen van Toulouse en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Carles Martínez Novell
Voorbeschouwing Toulouse - Monaco

Toulouse en Monaco treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 3 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 12 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Toulouse. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Toulouse 5
Winst Monaco 12
Gelijkspel 10
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 15e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 3e plaats.