Nabeschouwing Toulouse - Rennes (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 17 december 2023 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Toulouse het zondag 17 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse in Toulouse.

Via de Toulouse - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Rennes (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Toulouse en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Toulouse en Rennes gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Toulouse, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeremy Stinat niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Toulouse - Rennes 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Enzo Le Fée Rennes
10' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Warmed Omari Rennes
29' Wissel Rennes Wissel Guéla Doué voor Lorenz Assignon Rennes
45' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Thijs Dallinga Toulouse
51' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Logan Costa Toulouse
56' Wissel Toulouse Wissel Christian Mawissa voor Mikkel Desler Toulouse
57' Wissel Toulouse Wissel Frank Magri voor Ibrahim Cissoko Toulouse
57' Wissel Rennes Wissel Nemanja Matić voor Enzo Le Fée Rennes
58' Wissel Rennes Wissel Mahamadou Aboubakar Nagida voor Adrien Truffert Rennes
71' Wissel Toulouse Wissel Naatan Skyttä voor César Gelabert Toulouse
71' Wissel Toulouse Wissel Stijn Spierings voor Cristian Sleiker Cásseres Yepes Toulouse
78' Wissel Rennes Wissel Désiré Doué voor Ludovic Blas Rennes
78' Wissel Rennes Wissel Bertuğ Yıldırım voor Martin Terrier Rennes
82' Wissel Toulouse Wissel Yanis Begraoui voor Gabriel Suazo Toulouse
91' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Moussa Diarra Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Rennes
Opstellingen Toulouse - Rennes
De opstellingen van Toulouse en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rennes zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Carles Martínez Novell
Formatie 3-4-2-1
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Toulouse - Rennes

Toulouse en Rennes treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 12 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 16 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Toulouse. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Toulouse 9
Winst Rennes 16
Gelijkspel 7
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 15e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 13e plaats.