Nabeschouwing AFC Bournemouth - Newcastle United (1-1) || Premier League 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 15:00 uur

In de Premier League 2024/2025 neemt AFC Bournemouth het zondag 25 augustus 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Newcastle United (1-1)

De Premier League 2024/2025 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Newcastle United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Marcus Tavernier, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Newcastle United kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Anthony Gordon, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE AFC Bournemouth - Newcastle United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Ryan Christie AFC Bournemouth
37' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Marcus Tavernier met assist van Antoine Semenyo AFC Bournemouth 1-0
58' Wissel Newcastle United Wissel Kieran Trippier voor Tino Livramento Newcastle United
58' Wissel Newcastle United Wissel Harvey Barnes voor Jacob Murphy Newcastle United
64' Wissel AFC Bournemouth Wissel Alex Scott voor Ryan Christie AFC Bournemouth
69' Wissel Newcastle United Wissel Lewis Hall voor Lloyd Kelly Newcastle United
69' Wissel Newcastle United Wissel Joe Willock voor Sean Longstaff Newcastle United
72' Wissel AFC Bournemouth Wissel Dango Ouattara voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
72' Wissel AFC Bournemouth Wissel Luis Sinisterra voor Evanilson AFC Bournemouth
77' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Anthony Gordon met assist van Harvey Barnes Newcastle United 1-1
85' Wissel AFC Bournemouth Wissel Daniel Jebbison voor Marcus Tavernier AFC Bournemouth
86' Wissel AFC Bournemouth Wissel Adam Smith voor Julián Araujo AFC Bournemouth
88' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Marcos Senesi AFC Bournemouth
89' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Dan Burn Newcastle United
89' Wissel Newcastle United Wissel Miguel Almirón voor Anthony Gordon Newcastle United
93' VAR: Afgekeurd doelpunt Dango Ouattara Afgekeurd doelpunt vanwege hands Dango Ouattara AFC Bournemouth
95' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Andoni Iraola AFC Bournemouth
96' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Newcastle United
Opstellingen AFC Bournemouth - Newcastle United
De opstellingen van AFC Bournemouth en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.