Nabeschouwing Akron - Olimpiyets (2-2) || Russische Premier League 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2024/2025 neemt Akron het zaterdag 5 oktober 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Akron - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akron - Olimpiyets (2-2)

De Russische Premier League 2024/2025 wedstrijd tussen Akron en Olimpiyets geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Gilson Tavares, waarmee Akron met 1-0 de leiding nam. FK Nizjni Novgorod kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sven Karič, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette Stefan Lončar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Akron de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FK Nizjni Novgorod nadat Ze Turbo in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Akron - Olimpiyets 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akron - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Dan Glazer FK Nizjni Novgorod
40' Doelpunt Akron Doelpunt Gilson Tavares met assist van Stefan Lončar Akron 1-0
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Luka Tičić voor Valeri Tsarukyan FK Nizjni Novgorod
47' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Sven Karič met assist van Luka Tičić FK Nizjni Novgorod 1-1
63' Doelpunt Akron Doelpunt Stefan Lončar met assist van Gilson Tavares Akron 2-1
64' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikolay Kalinskiy voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
68' Wissel Akron Wissel Soltmurad Bakaev voor Gilson Tavares Akron
78' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Vladislav Karapuzov voor Danila Vedernikov FK Nizjni Novgorod
78' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ze Turbo voor Dan Glazer FK Nizjni Novgorod
85' Wissel Akron Wissel Vladimir Moskvichev voor Maksim Kuzmin Akron
89' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikita Ermakov voor Juan Manuel Boselli FK Nizjni Novgorod
94' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Ze Turbo met assist van Nikita Ermakov FK Nizjni Novgorod 2-2
95' Wissel Akron Wissel Marat Bokoev voor Roberto Fernández Akron
Video hoogtepunten en samenvatting Akron - Olimpiyets
Opstellingen Akron - Olimpiyets
De opstellingen van Akron en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akron gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Saša Ilić
Voorbeschouwing Akron - Olimpiyets

Akron en Olimpiyets treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yuri Karpov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akron en Olimpiyets elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Akron 0
Winst Olimpiyets 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akron op een 9e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 11e plaats.