Nabeschouwing Khimki - Spartak Moskva (1-3) || Russische Premier League 2024/2025

Zondag 28 juli 2024 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2024/2025 neemt Khimki het zondag 28 juli 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rodina in Khimki.

Via de Khimki - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Spartak Moskva (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 1-3 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Spartak Moskva kreeg in de 54e minuut een strafschop toegekend, die door Théo Bongonda werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het Esequiel Barco die Spartak Moskva op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Spartak Moskva via een goal van Manfred Ugalde in de 55e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 72e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee Srđan Babić zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 90 minuten deed Butta Magomedov iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Khimki werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Spartak Moskva.

LIVE Khimki - Spartak Moskva 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' VAR: Afgekeurd doelpunt Lucas Vera Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Lucas Vera Khimki
54' Penalty gemist Spartak Moskva Penalty gemist Théo Bongonda Théo Bongonda Spartak Moskva
45' Manfred Ugalde Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Anton Zinkovskiy voor Mikhail Ignatov Spartak Moskva
49' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Esequiel Barco Spartak Moskva 0-1
55' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Manfred Ugalde met assist van Théo Bongonda Spartak Moskva 0-2
62' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Nemanja Anđelković Khimki
65' Wissel Khimki Wissel Denis Glushakov voor Orinho Khimki
65' Wissel Khimki Wissel Butta Magomedov voor Reziuan Mirzov Khimki
67' Wissel Spartak Moskva Wissel Daniil Denisov voor Théo Bongonda Spartak Moskva
67' Wissel Spartak Moskva Wissel Jesús Medina voor Daniil Khlusevich Spartak Moskva
72' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Srđan Babić met assist van Jesús Medina Spartak Moskva 0-3
74' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Anton Zabolotnyi Khimki
76' Wissel Khimki Wissel Ilya Berkovskiy voor Aleksandr Rudenko Khimki
77' Wissel Khimki Wissel Willian José voor Lucas Vera Khimki
77' Wissel Spartak Moskva Wissel Danil Prutsev voor Manfred Ugalde Spartak Moskva
77' Wissel Spartak Moskva Wissel Danil Stepanov voor Esequiel Barco Spartak Moskva
81' Wissel Khimki Wissel Kirill Panchenko voor Anton Zabolotnyi Khimki
90' Doelpunt Khimki Doelpunt Butta Magomedov met assist van Sergey Terekhov Khimki 1-3
94' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Roman Zobnin Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Spartak Moskva
Opstellingen Khimki - Spartak Moskva
De opstellingen van Khimki en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Francesc Artiga Cebrián
Formatie 4-1-4-1
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Khimki - Spartak Moskva

Khimki en Spartak Moskva treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 13 mei 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 4 keer wist de ploeg van Khimki te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Khimki. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Khimki 1
Winst Spartak Moskva 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 12e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 13e plaats.