Nabeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur (2-1) || Premier League 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 14:30 uur

In de Premier League 2024/2025 neemt Newcastle United het zondag 1 september 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur (2-1)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Harvey Barnes, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Dan Burn zorgde ervoor dat Tottenham Hotspur op 1-1 kwam te staan in de 56e minuut. In de 78e minuut zette Alexander Isak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Newcastle United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Newcastle United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Newcastle United - Tottenham Hotspur 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Lloyd Kelly Newcastle United
34' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Pape Matar Sarr Tottenham Hotspur
37' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Harvey Barnes met assist van Lloyd Kelly Newcastle United 1-0
41' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Sean Longstaff Newcastle United
47' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Brennan Johnson voor Pape Matar Sarr Tottenham Hotspur
48' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Yves Bissouma Tottenham Hotspur
56' Eigen doelpunt Tottenham Hotspur Eigen doelpunt Dan Burn Tottenham Hotspur 1-1
58' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Bruno Guimarães Newcastle United
61' Wissel Newcastle United Wissel Jacob Murphy voor Harvey Barnes Newcastle United
68' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor James Maddison Tottenham Hotspur
68' Wissel Newcastle United Wissel Lewis Hall voor Lloyd Kelly Newcastle United
68' Wissel Newcastle United Wissel Sandro Tonali voor Sean Longstaff Newcastle United
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Timo Werner voor Wilson Odobert Tottenham Hotspur
78' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Alexander Isak met assist van Jacob Murphy Newcastle United 2-1
82' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Rodrigo Bentancur  voor Yves Bissouma Tottenham Hotspur
82' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas Bergvall voor James Maddison Tottenham Hotspur
84' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Rodrigo Bentancur  Tottenham Hotspur
94' Wissel Newcastle United Wissel Miguel Almirón voor Anthony Gordon Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Tottenham Hotspur
Opstellingen Newcastle United - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Newcastle United en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.