Nabeschouwing Orenburg - Akron (2-2) || Russische Premier League 2024/2025

Zaterdag 10 augustus 2024 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2024/2025 neemt Orenburg het zaterdag 10 augustus 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Akron. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Akron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Akron (2-2)

De Russische Premier League 2024/2025 wedstrijd tussen Orenburg en Akron geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. Konstantin Savichev  maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Akron vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Orenburg kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Saeid Saharkhizan Gendishmin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette Mohammad Ghorbani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Orenburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kirill Danilin de 2-2 maakte voor Akron.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Orenburg - Akron 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Akron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Akron Gele kaart voor Konstantin Savichev  Akron
5' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor David Deogracia Márquez Orenburg
14' Wissel Orenburg Wissel Yaroslav Mikhailov voor Gabriel Florentín Orenburg
32' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Mohammad Ghorbani Orenburg
46' Ivan Timoshenko Akron
48' Penalty Akron Penalty Konstantin Savichev  Akron 0-1
48' Doelpunt Orenburg Doelpunt Saeid Saharkhizan Gendishmin met assist van Jimmy Marín Orenburg 1-1
61' Doelpunt Orenburg Doelpunt Mohammad Ghorbani met assist van Andrey Malykh Orenburg 2-1
62' Wissel Akron Wissel Maksim Kuzmin voor Maksim Palienko Akron
65' Doelpunt Akron Doelpunt Kirill Danilin Akron 2-2
66' Wissel Akron Wissel Vladimir Khubulov voor Ivan Timoshenko Akron
66' Wissel Akron Wissel Benchimol voor Kirill Danilin Akron
76' Wissel Orenburg Wissel Dmitry Rybchinsky voor Jimmy Marín Orenburg
77' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Matías Pérez Orenburg
81' Wissel Orenburg Wissel Tomás Muro voor Ivan Basic Orenburg
81' Wissel Orenburg Wissel Aleksey Baranovskiy voor Brian Mansilla Orenburg
89' Wissel Akron Wissel Vyacheslav Bardybakhin voor Bojan Dimoski Akron
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Akron
Opstellingen Orenburg - Akron
De opstellingen van Orenburg en Akron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Orenburg - Akron

Orenburg en Akron treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Tsyganok en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Akron elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Orenburg 0
Winst Akron 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 10e positie staat, terwijl we Akron terugvinden op de 12e plaats.