Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-6) || Premier League 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 15:00 uur

In de Premier League 2024/2025 neemt Wolverhampton Wanderers het zondag 25 augustus 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-6)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-6 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Chelsea kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Nicolas Jackson. Wolverhampton Wanderers kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matheus Cunha, die daarmee de stand op 1-1 zette.

In de 49e minuut was het opnieuw raak. Dit keer was het Noni Madueke van Chelsea die de stand op 2-3 wist te zetten. Even later was het opnieuw Noni Madueke die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Chelsea op 2-4 in de 58e minuut. Het volgende doelpunt van Chelsea viel in de 63e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van Noni Madueke. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Chelsea. Het was João Félix die in de 80e minuut de stand op 2-6 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren England en eindigde de wedstrijd dus met een 2-6 stand in het voordeel van Chelsea.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Chelsea 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Chelsea Doelpunt Nicolas Jackson Chelsea 0-1
27' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Matheus Cunha met assist van Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers 1-1
35' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
40' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Malo Gusto Chelsea
44' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Cole Palmer Chelsea
51' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Jørgen Strand Larsen met assist van Toti Wolverhampton Wanderers 2-2
45' Doelpunt Chelsea Doelpunt Cole Palmer met assist van Nicolas Jackson Chelsea 1-2
46' Wissel Chelsea Wissel Pedro Neto voor Mykhailo Mudryk Chelsea
49' Doelpunt Chelsea Doelpunt Noni Madueke met assist van Cole Palmer Chelsea 2-3
58' Doelpunt Chelsea Doelpunt Noni Madueke met assist van Cole Palmer Chelsea 2-4
59' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Daniel Podence voor Hee-chan Hwang Wolverhampton Wanderers
63' Doelpunt Chelsea Doelpunt Noni Madueke met assist van Cole Palmer Chelsea 2-5
67' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Craig Dawson voor Rayan Aït-Nouri Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Rodrigo Gomes voor Jean-Ricner Bellegarde Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Pablo Sarabia voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Chelsea Wissel João Félix voor Nicolas Jackson Chelsea
71' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Marc Cucurella Chelsea
71' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Yerson Mosquera Wolverhampton Wanderers
76' Wissel Chelsea Wissel Kiernan Dewsbury-Hall voor Moisés Caicedo Chelsea
79' VAR: Afgekeurd doelpunt Mario Lemina Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
80' Doelpunt Chelsea Doelpunt João Félix met assist van Pedro Neto Chelsea 2-6
83' Wissel Chelsea Wissel Renato Veiga voor Marc Cucurella Chelsea
83' Wissel Chelsea Wissel Christopher Nkunku voor Cole Palmer Chelsea
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Thomas Doyle voor Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Chelsea
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Chelsea
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea

Wolverhampton Wanderers en Chelsea treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Chelsea in de Premier League vond plaats op 4 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 8 keer wist de ploeg van Wolverhampton Wanderers te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Wolverhampton Wanderers. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 6
Winst Chelsea 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 15e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 16e plaats.