Nabeschouwing St. Mirren - Hibernian (3-0) || Schotse Premiership 2024/2025

Zondag 4 augustus 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2024/2025 neemt St. Mirren het zondag 4 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Paisley.

Via de St. Mirren - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Hibernian (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Matthew McDermid geëindigd in een 3-0 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Roland Idowu, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. St. Mirren vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Oisin Smyth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van St. Mirren, waarmee Oisin Smyth zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthew McDermid, waardoor St. Mirren dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Hibernian 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Scott Tanser St. Mirren
31' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Dennis Adeniran St. Mirren
36' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Toyosi Olusanya St. Mirren
37' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor Nathan Moriah-Welsh Hibernian
46' Wissel St. Mirren Wissel Jaden Brown voor Scott Tanser St. Mirren
48' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Roland Idowu met assist van Jaden Brown St. Mirren 1-0
62' Wissel Hibernian Wissel Chris Cadden voor Rudi Allan Molotnikov Hibernian
63' Wissel St. Mirren Wissel Mikael Mandron voor Jonah Ayunga St. Mirren
63' Wissel St. Mirren Wissel James Scott voor Toyosi Olusanya St. Mirren
71' Wissel St. Mirren Wissel Oisin Smyth voor Dennis Adeniran St. Mirren
73' Wissel Hibernian Wissel Luke Amos voor Nathan Moriah-Welsh Hibernian
73' Wissel Hibernian Wissel Mykola Kukharevych voor Dylan Vente Hibernian
78' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Oisin Smyth met assist van James Scott St. Mirren 2-0
80' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Oisin Smyth met assist van James Scott St. Mirren 3-0
87' Wissel St. Mirren Wissel Alex Iacovitti voor Richard Taylor St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Hibernian
Opstellingen St. Mirren - Hibernian
De opstellingen van St. Mirren en Hibernian zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hibernian zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.