Nabeschouwing St. Mirren - Kilmarnock (2-2) || Schotse Premiership 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2024/2025 neemt St. Mirren het zaterdag 14 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Paisley.

Via de St. Mirren - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Kilmarnock (2-2)

De Schotse Premiership 2024/2025 wedstrijd tussen St. Mirren en Kilmarnock geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Toyosi Olusanya, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. Kilmarnock kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marley Watkins, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam St. Mirren vervolgens op 2-1. Het was Mark OHara die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

In de 50e minuut werd Joe Wright van Kilmarnock met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kilmarnock het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 71e werkte Jonah Ayunga de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE St. Mirren - Kilmarnock 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Toyosi Olusanya met assist van Jaden Brown St. Mirren 1-0
11' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt Marley Watkins met assist van Danny Armstrong Kilmarnock 1-1
16' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Mikael Mandron St. Mirren
20' Wissel St. Mirren Wissel Jonah Ayunga voor Mikael Mandron St. Mirren
21' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Corrie Ndaba Kilmarnock
39' Shaun Rooney St. Mirren
41' Penalty St. Mirren Penalty Mark OHara St. Mirren 2-1
50' Rode kaart Kilmarnock Rode kaart voor Joe Wright Kilmarnock
45' Joe Wright Kilmarnock
49' James Scott St. Mirren
46' Wissel St. Mirren Wissel James Scott voor Toyosi Olusanya St. Mirren
47' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Richard Taylor St. Mirren
58' Wissel St. Mirren Wissel Elvis Bwomono voor Richard Taylor St. Mirren
65' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor Liam Polworth Kilmarnock
71' Eigen doelpunt Kilmarnock Eigen doelpunt Jonah Ayunga Kilmarnock 2-2
73' Wissel St. Mirren Wissel Kevin van Veen voor Roland Idowu St. Mirren
74' Wissel St. Mirren Wissel Dennis Adeniran voor Caolan Boyd-Munce St. Mirren
85' Wissel Kilmarnock Wissel Fraser Murray voor Matthew Kennedy Kilmarnock
89' Wissel Kilmarnock Wissel Bruce Anderson voor Kyle Vassell Kilmarnock
89' Wissel Kilmarnock Wissel Robbie Deas voor Corrie Ndaba Kilmarnock
91' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor David Watson Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Kilmarnock
Opstellingen St. Mirren - Kilmarnock
De opstellingen van St. Mirren en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.