Nabeschouwing Estoril - Beira-Mar (2-1) || Primeira Liga 2012/2013

Zaterdag 11 mei 2013 - 19:15 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Estoril het zaterdag 11 mei 2013 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar.

Via de Estoril - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Beira-Mar (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Beira-Mar is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Beira-Mar op voorsprong te komen via een doelpunt van Dani Abalo. Helaas voor Beira-Mar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Estoril dat via Licá dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut kreeg Nildo Petrolina van Beira-Mar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Beira-Mar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 86e minuut scoorde Estoril via Rui Rêgo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Estoril - Beira-Mar
2
1
LIVE Estoril - Beira-Mar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Dani Abalo Beira-Mar
32' Doelpunt Estoril Doelpunt Licá Estoril
38' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Nildo Petrolina Beira-Mar
54' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Evandro Estoril
66' Tweede gele kaart Beira-Mar Tweede gele kaart voor Nildo Petrolina Beira-Mar
70' Wissel Beira-Mar Wissel Jaime voor Javier Balboa Beira-Mar
74' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Nuno Lopes Beira-Mar
77' Wissel Estoril Wissel A. Taylor voor Anderson Luis Estoril
79' Wissel Beira-Mar Wissel Sérginho voor Rúben Beira-Mar
86' Eigen doelpunt Estoril Eigen doelpunt Rui Rêgo Estoril
89' Wissel Estoril Wissel Mano voor Gerso Fernandes Estoril
89' Wissel Estoril Wissel João Coimbra voor Evandro Estoril
91' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Yohan Tavares Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Beira-Mar
Opstellingen Estoril - Beira-Mar

Voorbeschouwing Estoril - Beira-Mar

Estoril en Beira-Mar treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Beira-Mar in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Beira-Mar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.