Nabeschouwing Casa Pia - Portimonense (1-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Casa Pia het zaterdag 2 december 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense.

Via de Casa Pia - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Portimonense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 1-0 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Samuel Justo, waarmee Casa Pia met 1-0 de leiding nam. In de 95e minuut moest Midana Cassama van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Portimonense verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia, waardoor Casa Pia de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Casa Pia - Portimonense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Samuel Justo Casa Pia
14' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Pedro Miguel de Barros Moreira Casa Pia
42' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Tiago Dias Casa Pia
46' Wissel Casa Pia Wissel André Geraldes voor Gaizka Larrazabal Casa Pia
55' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Samuel Justo met assist van Yuki Soma Casa Pia 1-0
67' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrão Portimonense
72' Wissel Portimonense Wissel Midana Cassama voor Dener Portimonense
72' Wissel Portimonense Wissel Rildo voor Ronie Carrillo Portimonense
74' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Sylvester Jasper Portimonense
77' Wissel Casa Pia Wissel Fernando Andrade voor Yuki Soma Casa Pia
77' Wissel Casa Pia Wissel Felippe Cardoso voor Tiago Dias Casa Pia
79' Wissel Portimonense Wissel Moustapha Seck voor Gonçalo Costa Portimonense
79' Wissel Portimonense Wissel Paulo Estrela voor Guga Portimonense
79' Wissel Portimonense Wissel Luan voor Lucas Ventura Portimonense
87' Wissel Casa Pia Wissel Tchamba voor Nermin Zolotic Casa Pia
94' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor André Geraldes Casa Pia
90' Midana Cassama Portimonense
95' Rode kaart Portimonense Rode kaart voor Midana Cassama Portimonense
93' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Hélio Varela Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Portimonense
Opstellingen Casa Pia - Portimonense
De opstellingen van Casa Pia en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Portimonense

Casa Pia en Portimonense treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Casa Pia en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 5 mei 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Casa Pia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Casa Pia 1
Winst Portimonense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 14e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 10e plaats.