Nabeschouwing Arouca - Nacional (1-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Arouca het zondag 25 augustus 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Nacional (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Sérgio José dos Santos Guelho geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Henrique Araújo, waarmee Arouca met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Arouca.

LIVE Arouca - Nacional 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Garcia Nacional
27' Doelpunt Arouca Doelpunt Henrique Araújo met assist van Cristo Arouca 1-0
46' Wissel Nacional Wissel Arvin Appiah voor Rúben Macedo Nacional
46' Wissel Nacional Wissel Miguel Baeza voor Bruno Costa Nacional
49' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Adrián Butzke Nacional
57' Wissel Nacional Wissel Tiago Reis voor Adrián Butzke Nacional
61' Wissel Arouca Wissel Alfonso Trezza voor Jason Arouca
71' Wissel Arouca Wissel Ivo Rodrigues voor Morlaye Sylla Arouca
73' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Luís Esteves Nacional
74' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Ivo Rodrigues Arouca
76' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Tiago Reis Nacional
78' Wissel Nacional Wissel Isaac voor Nigel Thomas Nacional
79' Wissel Arouca Wissel Vladislav Morozov voor Henrique Araújo Arouca
79' Wissel Arouca Wissel Pedro Santos voor David Simão Arouca
87' Wissel Nacional Wissel Daniel Penha voor José Gomes Nacional
93' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Zé Vitor Nacional
96' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Matheus Dias Nacional
97' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nico Mantl Arouca
92' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Tiago Carvalho Margarido Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Nacional
Opstellingen Arouca - Nacional
De opstellingen van Arouca en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Nacional

Arouca en Nacional treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sérgio José dos Santos Guelho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 28 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Arouca favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Nacional slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arouca 3
Winst Nacional 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 15e positie staat, terwijl we Nacional terugvinden op de 14e plaats.