Nabeschouwing Arouca - Sporting CP (0-3) || Primeira Liga 2024/2025

Vrijdag 13 september 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Arouca het vrijdag 13 september 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Sporting CP (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Pedro Gonçalves, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 73e minuut voor dat Sporting CP via Viktor Gyökeres op 0-2 kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee Francisco Trincão zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Sporting CP dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arouca - Sporting CP 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Pedro Gonçalves met assist van Francisco Trincão Sporting CP 0-1
46' Wissel Arouca Wissel Morlaye Sylla voor Ivo Rodrigues Arouca
46' Wissel Arouca Wissel Alfonso Trezza voor Vladislav Morozov Arouca
54' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Morlaye Sylla Arouca
60' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Jose Fontán Arouca
62' VAR: Afgekeurd doelpunt Mamadou Loum Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Mamadou Loum Sporting CP
72' Pedro Gonçalves Sporting CP
73' Wissel Sporting CP Wissel Güven Yalçın voor Nuno Santos Sporting CP
73' Penalty Sporting CP Penalty Viktor Gyökeres Sporting CP 0-2
74' Wissel Sporting CP Wissel Geny Catamo voor Matheus Reis Sporting CP
74' Wissel Arouca Wissel Ousmane Diomande voor Amadou Dante Arouca
78' Wissel Sporting CP Wissel Maximiliano Araújo voor Geovany Quenda Sporting CP
78' Wissel Sporting CP Wissel Hidemasa Morita voor Morten Hjulmand Sporting CP
80' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Francisco Trincão met assist van Daniel Bragança Sporting CP 0-3
83' Wissel Sporting CP Wissel Marcus Edwards voor Francisco Trincão Sporting CP
86' Wissel Arouca Wissel Pedro Santos voor Jose Fontán Arouca
86' Wissel Arouca Wissel Boris Popović voor David Simão Arouca
97' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Mamadou Loum Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Sporting CP
Opstellingen Arouca - Sporting CP
De opstellingen van Arouca en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Sporting CP

Arouca en Sporting CP treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 10 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 12 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Sporting CP 12
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 14e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 1e plaats.