Nabeschouwing AVS - Vitória Guimarães (1-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zondag 25 augustus 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt AVS het zondag 25 augustus 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de AVS - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AVS - Vitória Guimarães (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen AVS en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 1-0 overwinning voor AVS. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Nenê, waarmee AVS met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Vitória Guimarães dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AVS uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE AVS - Vitória Guimarães 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AVS - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart AVS Gele kaart voor Jonatan Lucca AVS
46' Gele kaart AVS Gele kaart voor Kiki AVS
46' Wissel Vitória SC Wissel Mikel Villanueva voor Jorge Fernandes Vitória SC
53' Wissel AVS Wissel Jaume Grau voor Jonatan Lucca AVS
62' Wissel Vitória SC Wissel Nuno Santos voor Telmo Arcanjo Vitória SC
69' Wissel Vitória SC Wissel Nélson Oliveira voor Jesús Ramírez Vitória SC
69' Wissel Vitória SC Wissel João Mendes voor Samu Vitória SC
72' Wissel AVS Wissel Babatunde Akinsola voor Eric Veiga AVS
73' Wissel AVS Wissel Gustavo Mendonça voor Giorgi Aburjania AVS
74' Doelpunt AVS Doelpunt Nenê met assist van Lucas Piazón AVS 1-0
81' Wissel Vitória SC Wissel Yair Mena Palacios voor Manu Vitória SC
81' Wissel AVS Wissel Jorge Teixeira voor Nenê AVS
81' Wissel AVS Wissel Gustavo Silva voor Lucas Piazón AVS
82' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Mikel Villanueva Vitória SC
85' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Gustavo Silva Vitória SC
88' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nuno Santos Vitória SC
97' Gele kaart AVS Gele kaart voor Yair Mena Palacios AVS
Video hoogtepunten en samenvatting AVS - Vitória Guimarães
Opstellingen AVS - Vitória Guimarães
De opstellingen van AVS en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AVS gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AVS - Vitória Guimarães

AVS en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AVS en Vitória Guimarães elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst AVS 0
Winst Vitória Guimarães 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AVS op een 13e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 7e plaats.