Nabeschouwing Benfica - Casa Pia (3-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Benfica het zaterdag 17 augustus 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Casa Pia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisbon.

Via de Benfica - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Casa Pia (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Casa Pia is onder leiding van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Vangelis Pavlidis, waarmee Benfica met 1-0 de leiding nam. Benfica vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tiago Gouveia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Fredrik Aursnes van Benfica die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica, waardoor Benfica dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Benfica - Casa Pia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Benfica Wissel Álvaro Fernández voor Jan-Niklas Beste Benfica
59' Wissel Casa Pia Wissel Raúl Blanco voor Pablo Roberto Casa Pia
59' Wissel Casa Pia Wissel Telasco Segovia voor Miguel Sousa Casa Pia
65' Wissel Benfica Wissel Tiago Gouveia voor João Mário Benfica
65' Wissel Benfica Wissel Orkun Kökçü voor Leandro Barreiro Benfica
65' Wissel Benfica Wissel Marcos Leonardo voor Gianluca Prestianni Benfica
67' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Telasco Segovia Casa Pia
70' Doelpunt Benfica Doelpunt Vangelis Pavlidis met assist van Tiago Gouveia Benfica 1-0
77' Wissel Casa Pia Wissel Tiago Dias voor Nuno Moreira Casa Pia
77' Wissel Casa Pia Wissel Max Svensson voor Samuel Obeng Casa Pia
80' Doelpunt Benfica Doelpunt Tiago Gouveia met assist van Fredrik Aursnes Benfica 2-0
85' Wissel Benfica Wissel Nicolás Otamendi   voor Tomás Araújo Benfica
87' Wissel Casa Pia Wissel André Geraldes voor Gaizka Larrazabal Casa Pia
90' Doelpunt Benfica Doelpunt Fredrik Aursnes met assist van Orkun Kökçü Benfica 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Casa Pia
Opstellingen Benfica - Casa Pia
De opstellingen van Benfica en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Casa Pia

Benfica en Casa Pia treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Casa Pia in de Primeira Liga vond plaats op 17 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Casa Pia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 3
Winst Casa Pia 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 17e positie staat, terwijl we Casa Pia terugvinden op de 15e plaats.