Nabeschouwing Benfica - Leixões (5-0) || Primeira Liga 2009/2010

Zaterdag 26 september 2009 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Benfica het zaterdag 26 september 2009 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Leixões.

Via de Benfica - Leixões live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Leixões (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Leixões is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Pouga van Leixões. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 27e minuut het veld moest verlaten. In de 45e minuut was het Benfica dat via David Luiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 54e minuut moest Leixões verder met een man minder nadat Nuno Silva een rode kaart had gekregen. Het lukte Benfica in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 55e minuut scoorde Benfica via Ó. Cardozo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Benfica via Ramires de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde M. Pereira namens Benfica. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek Ó. Cardozo te scoren voor Benfica, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Leixões
5
0
LIVE Benfica - Leixões 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Leixões teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Tiago Cintra Leixões
21' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luisão Benfica
21' Gele kaart Leixões Gele kaart voor C. Pouga Leixões
27' Tweede gele kaart Leixões Tweede gele kaart voor C. Pouga Leixões
36' Gele kaart Leixões Gele kaart voor R. Tucker Leixões
39' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Wênio Leixões
45' Doelpunt Benfica Doelpunt David Luiz Benfica
45' Gele kaart Benfica Gele kaart voor P. Aimar Benfica
54' Rode kaart Leixões Rode kaart voor Nuno Silva Leixões
55' Doelpunt Benfica Doelpunt Ó. Cardozo Benfica
57' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Hugo Morais Leixões
58' Wissel Leixões Wissel Joel voor Léo Aro Leixões
62' Wissel Benfica Wissel Fábio Coentrão voor Javi García Benfica
62' Wissel Leixões Wissel Zé Manuel voor Tiago Cintra Leixões
70' Wissel Benfica Wissel Nuno Gomes voor J. Saviola Benfica
73' Wissel Benfica Wissel Ruben Amorim voor P. Aimar Benfica
75' Doelpunt Benfica Doelpunt Ramires Benfica
79' Wissel Leixões Wissel C. Trombetta voor Cauê Leixões
81' Doelpunt Benfica Doelpunt M. Pereira Benfica
88' Doelpunt Benfica Doelpunt Ó. Cardozo Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Leixões
Opstellingen Benfica - Leixões

Voorbeschouwing Benfica - Leixões

Benfica en Leixões treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Leixões in de Primeira Liga vond plaats op 12 januari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Benfica en Leixões eindigde namelijk in een gelijkspel.