Nabeschouwing Boavista - Estoril (2-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Boavista het zaterdag 10 februari 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Estoril (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Estoril is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 2-1 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Vincent Sasso, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. Boavista vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Róbert Bozeník op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Estoril de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Alejandro Marqués. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Estoril kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Boavista dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Boavista - Estoril 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Boavista Doelpunt Vincent Sasso Boavista 1-0
17' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mor Ndiaye Estoril
18' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Vasco Freire De Seabra Estoril
29' Doelpunt Boavista Doelpunt Róbert Bozeník met assist van Miguel Reisinho Boavista 2-0
46' Wissel Estoril Wissel João Basso voor Volnei Estoril
46' Wissel Estoril Wissel Zanocelo voor Mor Ndiaye Estoril
48' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Gaius Makouta Boavista
54' Doelpunt Estoril Doelpunt Alejandro Marqués Estoril 2-1
61' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Seba Pérez  Boavista
67' Wissel Boavista Wissel Ilija Vukotić voor Gaius Makouta Boavista
67' Wissel Boavista Wissel Ibrahima voor Seba Pérez  Boavista
69' Wissel Estoril Wissel Wagner Pina voor Heri Tavares Estoril
70' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Zanocelo Estoril
74' Wissel Boavista Wissel Martim Tavares voor Miguel Reisinho Boavista
81' Wissel Estoril Wissel João Carlos voor Eliaquim Mangala Estoril
85' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Bruno Lourenço Boavista
86' Wissel Estoril Wissel Nemanja Jović voor Tiago Araújo Estoril
86' Gele kaart Estoril Gele kaart voor João Carlos Estoril
87' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Ibrahima Boavista
88' Wissel Boavista Wissel Joel Silva voor Salvador Agra Boavista
90' Gele kaart Boavista Gele kaart voor João Gonçalves Boavista
93' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mateus Fernandes Estoril
92' Mateus Fernandes Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Estoril
Opstellingen Boavista - Estoril
De opstellingen van Boavista en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Estoril

Boavista en Estoril treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 3 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Boavista 5
Winst Estoril 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 12e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 11e plaats.