Nabeschouwing Casa Pia - Nacional (1-0) || Primeira Liga 2024/2025

Vrijdag 25 oktober 2024 - 19:45 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Casa Pia het vrijdag 25 oktober 2024 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Casa Pia - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Nacional (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Nacional is onder leiding van scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva geëindigd in een 1-0 overwinning voor Casa Pia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Ruben Kluivert, waarmee Casa Pia met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Casa Pia.

LIVE Casa Pia - Nacional 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Ruben Kluivert met assist van Nuno Moreira Casa Pia 1-0
48' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Rafael Brito Casa Pia
62' Gele kaart Nacional Gele kaart voor José Gomes Nacional
62' Wissel Casa Pia Wissel Beni Mukendi voor Rafael Brito Casa Pia
64' Wissel Nacional Wissel Adrián Butzke voor Isaac Nacional
77' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Ulisses Nacional
79' Wissel Nacional Wissel Arvin Appiah voor Rúben Macedo Nacional
79' Wissel Nacional Wissel Chiheb Labidi voor Daniel Penha Nacional
83' Wissel Casa Pia Wissel Gaizka Larrazabal voor Max Svensson Casa Pia
83' Wissel Casa Pia Wissel Jérémy Livolant voor Nuno Moreira Casa Pia
86' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Nigel Thomas Nacional
89' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Beni Mukendi Casa Pia
91' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Nermin Zolotić Casa Pia
94' Wissel Casa Pia Wissel José Fonte voor André Geraldes Casa Pia
94' Wissel Casa Pia Wissel Telasco Segovia voor Cassiano Casa Pia
95' Wissel Nacional Wissel Tiago Reis voor José Gomes Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Nacional
Opstellingen Casa Pia - Nacional
De opstellingen van Casa Pia en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Nacional

Casa Pia en Nacional treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Casa Pia en Nacional elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Casa Pia 0
Winst Nacional 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 11e positie staat, terwijl we Nacional terugvinden op de 17e plaats.