Nabeschouwing Estoril - Arouca (4-1) || Primeira Liga 2024/2025

Zaterdag 26 oktober 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Estoril het zaterdag 26 oktober 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Arouca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Arouca (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Arouca is onder leiding van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo geëindigd in een 4-1 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Henrique Araújo, waarmee Arouca met 0-1 de leiding nam. Estoril kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alejandro Marqués, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette Wagner Pina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Estoril de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Estoril vergroot nadat Pedro Álvaro de 3-1 wist te scoren. Arouca kreeg een penalty toegewezen in de 80e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Jason die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. In de 90e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Jordan Holsgrove die namens Estoril het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos André Fernandes Macedo bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Estoril.

LIVE Estoril - Arouca 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Fabrício Garcia Estoril
24' Doelpunt Arouca Doelpunt Henrique Araújo met assist van Ivo Rodrigues Arouca 0-1
30' Doelpunt Estoril Doelpunt Alejandro Marqués met assist van Pedro Amaral Estoril 1-1
36' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Tiago Esgaio Arouca
40' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Pedro Amaral Estoril
42' Doelpunt Estoril Doelpunt Wagner Pina met assist van Pedro Amaral Estoril 2-1
64' Doelpunt Estoril Doelpunt Pedro Álvaro met assist van Jordan Holsgrove Estoril 3-1
65' Wissel Arouca Wissel Güven Yalçın voor Henrique Araújo Arouca
65' Wissel Estoril Wissel Michel Costa voor Jandro Orellana Estoril
70' Wissel Estoril Wissel Yanis Begraoui voor Fabrício Garcia Estoril
72' Wissel Arouca Wissel Mamadou Loum voor David Simão Arouca
72' Wissel Arouca Wissel Pedro Santos voor Taichi Fukui Arouca
72' Wissel Arouca Wissel Alfonso Trezza voor Morlaye Sylla Arouca
76' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joel Robles Estoril
80' Penalty gemist Arouca Penalty gemist Jason Jason Arouca
83' Wissel Arouca Wissel Miguel Puche voor Jason Arouca
87' Wissel Estoril Wissel Gonçalo Costa voor Pedro Amaral Estoril
87' Wissel Estoril Wissel Israel Salazar voor João Carvalho Estoril
89' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Mamadou Loum Arouca
90' Doelpunt Estoril Doelpunt Jordan Holsgrove Estoril 4-1
94' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Michel Costa Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Arouca
Opstellingen Estoril - Arouca
De opstellingen van Estoril en Arouca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arouca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Arouca

Estoril en Arouca treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 20 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Arouca favoriet. 6 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Estoril. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 5
Winst Arouca 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 15e positie staat, terwijl we Arouca terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.