Nabeschouwing Estrela Amadora - Famalicão (0-3) || Primeira Liga 2024/2025

Maandag 19 augustus 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Estrela Amadora het maandag 19 augustus 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Gomes in Amadora.

Via de Estrela Amadora - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estrela Amadora - Famalicão (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Estrela Amadora en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Bruno Vieira geëindigd in een 0-3 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Sorriso, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. Famalicão vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zaydou Youssouf op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Mario González van Famalicão die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bruno Vieira, waardoor Famalicão dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Estrela Amadora - Famalicão 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estrela Amadora - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Manuel Keliano Estrela Amadora
27' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Armando Macedo Freitas Famalicão
36' Doelpunt Famalicão Doelpunt Sorriso met assist van Gustavo Sá Famalicão 0-1
46' Wissel Estrela Amadora Wissel Léo Cordeiro voor Manuel Keliano Estrela Amadora
46' Wissel Estrela Amadora Wissel Nani voor Gustavo Henrique Estrela Amadora
62' Wissel Famalicão Wissel Mario González voor Rochinha Famalicão
62' Wissel Famalicão Wissel Gil Dias voor Óscar Aranda Famalicão
64' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Kikas Estrela Amadora
66' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Ivan Zlobin Famalicão
70' Wissel Estrela Amadora Wissel Alan Ruiz voor Rodrigo Pinho Estrela Amadora
76' Wissel Famalicão Wissel Tom van de Looi voor Gustavo Sá Famalicão
77' Wissel Estrela Amadora Wissel Caio dos Santos Santana voor André Luiz Estrela Amadora
80' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Danilo Veiga Estrela Amadora
83' Doelpunt Famalicão Doelpunt Zaydou Youssouf Famalicão 0-2
83' Wissel Estrela Amadora Wissel Rúben Lima voor Nilton Estrela Amadora
86' Wissel Famalicão Wissel Samuel Lobato voor Sorriso Famalicão
86' Wissel Famalicão Wissel Rodrigo Pinheiro voor Lucas Calegari Famalicão
93' Doelpunt Famalicão Doelpunt Mario González Famalicão 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Estrela Amadora - Famalicão
Opstellingen Estrela Amadora - Famalicão
De opstellingen van Estrela Amadora en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estrela Amadora gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estrela Amadora - Famalicão

Estrela Amadora en Famalicão treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno Vieira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estrela Amadora en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 16 maart 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Estrela Amadora favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Famalicão slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Estrela Amadora 1
Winst Famalicão 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estrela Amadora op een 12e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 6e plaats.