Nabeschouwing Famalicão - Benfica (2-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zondag 11 augustus 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Famalicão het zondag 11 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicao.

Via de Famalicão - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Benfica (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Sorriso, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Famalicão opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Zaydou Youssouf die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Famalicão.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Famalicão.

LIVE Famalicão - Benfica 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Famalicão Doelpunt Sorriso met assist van Óscar Aranda Famalicão 1-0
16' Gele kaart Benfica Gele kaart voor João Mário Benfica
48' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Gianluca Prestianni Benfica
50' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Armando Macedo Freitas Famalicão
46' Wissel Benfica Wissel Orkun Kökçü voor Gianluca Prestianni Benfica
57' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Orkun Kökçü Benfica
61' Wissel Benfica Wissel Álvaro Fernández voor Florentino Benfica
62' Wissel Famalicão Wissel Gil Dias voor Sorriso Famalicão
62' Wissel Benfica Wissel Marcos Leonardo voor Jan-Niklas Beste Benfica
66' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Luíz Júnior Famalicão
68' Wissel Famalicão Wissel Rodrigo Pinheiro voor Lucas Calegari Famalicão
68' Wissel Famalicão Wissel Tom van de Looi voor Gustavo Sá Famalicão
72' Wissel Benfica Wissel Ángel Di María voor Leandro Barreiro Benfica
73' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Zaydou Youssouf Famalicão
80' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Álvaro Fernández Benfica
86' Wissel Famalicão Wissel Tiago Gouveia voor Rochinha Famalicão
86' Wissel Famalicão Wissel Mario González voor Óscar Aranda Famalicão
87' Wissel Benfica Wissel Samuel Lobato voor Alexander Hartmann Bah Benfica
90' Doelpunt Famalicão Doelpunt Zaydou Youssouf met assist van Mario González Famalicão 2-0
92' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Samuel Lobato Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Benfica
Opstellingen Famalicão - Benfica
De opstellingen van Famalicão en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Benfica

Famalicão en Benfica treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 5 mei 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 7 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Famalicão. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.