Nabeschouwing Famalicão - Gil Vicente (1-1) || Primeira Liga 2024/2025

Zaterdag 14 september 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Famalicão het zaterdag 14 september 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicao.

Via de Famalicão - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Gil Vicente (1-1)

De Primeira Liga 2024/2025 wedstrijd tussen Famalicão en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Mario González, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Gil Vicente kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Félix Correia, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Famalicão - Gil Vicente 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Famalicão Doelpunt Mario González met assist van Sorriso Famalicão 1-0
49' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Félix Correia met assist van Kanya Fujimoto Gil Vicente 1-1
69' Wissel Gil Vicente Wissel Jorge Aguirre voor Cauê Gil Vicente
70' Wissel Famalicão Wissel Mathias De Amorim voor Mirko Topić Famalicão
70' Wissel Famalicão Wissel Rochinha voor Mario González Famalicão
72' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Rafa Soares Famalicão
80' Wissel Gil Vicente Wissel Tidjany Chabrol Touré voor Jordi Mboula Gil Vicente
84' Wissel Famalicão Wissel Otso Liimatta voor Sorriso Famalicão
90' Wissel Gil Vicente Wissel Diego Collado voor Kanya Fujimoto Gil Vicente
90' Wissel Gil Vicente Wissel Santi García voor Félix Correia Gil Vicente
91' Wissel Famalicão Wissel Yassir Zabiri voor Gustavo Sá Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Gil Vicente
Opstellingen Famalicão - Gil Vicente
De opstellingen van Famalicão en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Gil Vicente

Famalicão en Gil Vicente treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 29 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Famalicão favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Famalicão 5
Winst Gil Vicente 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 3e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 12e plaats.