Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (0-3) || Primeira Liga 2024/2025

Zaterdag 26 oktober 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Famalicão het zaterdag 26 oktober 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicao.

Via de Famalicão - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Sporting CP (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door V. Gyökeres, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Geovany Quenda op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Gonçalo Inácio van Sporting CP die de 0-3 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo, waardoor Sporting CP dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Famalicão - Sporting CP 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' VAR: Afgekeurd doelpunt Pedro Gonçalves Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Pedro Gonçalves Sporting CP
22' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Gonçalo Inácio Sporting CP
44' Wissel Famalicão Wissel Mathias De Amorim voor Gustavo Sá Famalicão
46' Wissel Sporting CP Wissel Geny Catamo voor Nuno Santos Sporting CP
51' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Zaydou Youssouf Famalicão
57' Doelpunt Sporting CP Doelpunt V. Gyökeres met assist van Hidemasa Morita Sporting CP 0-1
59' Wissel Famalicão Wissel Samuel Lobato voor Gil Dias Famalicão
63' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Geovany Quenda Sporting CP 0-2
64' Wissel Sporting CP Wissel Mario González voor Pedro Gonçalves Sporting CP
67' Wissel Famalicão Wissel Otso Liimatta voor Rochinha Famalicão
67' Wissel Famalicão Wissel Maximiliano Araújo voor Zaydou Youssouf Famalicão
71' Wissel Sporting CP Wissel Jeremiah St. Juste voor Geovany Quenda Sporting CP
71' Wissel Sporting CP Wissel Conrad Harder voor Ousmane Diomande Sporting CP
82' Wissel Sporting CP Wissel Conrad Harder voor Hidemasa Morita Sporting CP
86' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Gonçalo Inácio met assist van Geny Catamo Sporting CP 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Sporting CP
Opstellingen Famalicão - Sporting CP
De opstellingen van Famalicão en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Sporting CP

Famalicão en Sporting CP treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fábio José Costa Veríssimo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 16 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 5 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Famalicão. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Famalicão 2
Winst Sporting CP 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 8e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 1e plaats.