Nabeschouwing Gil Vicente - AVS (4-2) || Primeira Liga 2024/2025

Vrijdag 16 augustus 2024 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Gil Vicente het vrijdag 16 augustus 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen AVS. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - AVS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - AVS (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en AVS is onder leiding van scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa geëindigd in een 4-2 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Kiki, waarmee AVS met 0-1 de leiding nam. Gil Vicente kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jorge Aguirre, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette Kanya Fujimoto zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gil Vicente de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Nenê de 2-2 maakte voor AVS. In de 62e minuut moest AVS verder met een man minder, nadat Samuel Granada een tweede gele kaart kreeg. In de 94e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Gil Vicente speler Kanya Fujimoto. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 96e minuut was het Gil Vicente dat via Kanya Fujimoto de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bruno José Ribeiro Pires Costa bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Gil Vicente.

LIVE Gil Vicente - AVS 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - AVS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt AVS Doelpunt Kiki met assist van John Anthony Mercado Cuero AVS 0-1
34' Gele kaart AVS Gele kaart voor Samuel Granada AVS
37' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Jorge Aguirre met assist van Tidjany Chabrol Touré Gil Vicente 1-1
41' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Kanya Fujimoto Gil Vicente 2-1
48' Doelpunt AVS Doelpunt Nenê met assist van Samuel Granada AVS 2-2
62' Tweede gele kaart AVS Tweede gele kaart voor Samuel Granada AVS
63' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Zé Carlos Gil Vicente
63' Wissel Gil Vicente Wissel Yaya Sithole voor Tidjany Chabrol Touré Gil Vicente
63' Gele kaart AVS Gele kaart voor Clayton AVS
67' Wissel AVS Wissel Jonatan Lucca voor Giorgi Aburjania AVS
67' Wissel AVS Wissel Jorge Teixeira voor Nenê AVS
75' Wissel Gil Vicente Wissel Josué Sá voor Rúben Fernandes Gil Vicente
77' Wissel AVS Wissel Yair Mena Palacios voor John Anthony Mercado Cuero AVS
81' Wissel Gil Vicente Wissel Eric Veiga voor Jorge Aguirre Gil Vicente
81' Wissel AVS Wissel Depú voor Lucas Piazón AVS
82' Wissel Gil Vicente Wissel Diego Collado voor Maxime Dominguez Gil Vicente
93' Gele kaart AVS Gele kaart voor Jorge Teixeira AVS
90' Kanya Fujimoto Gil Vicente
94' Penalty Gil Vicente Penalty Kanya Fujimoto Gil Vicente 3-2
96' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Kanya Fujimoto met assist van Félix Correia Gil Vicente 4-2
98' Mory Gbane Gil Vicente
99' Gele kaart AVS Gele kaart voor Cristian Castro Devenish AVS
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - AVS
Opstellingen Gil Vicente - AVS
De opstellingen van Gil Vicente en AVS zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AVS zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - AVS

Gil Vicente en AVS treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gil Vicente en AVS elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Gil Vicente 0
Winst AVS 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 18e positie staat, terwijl we AVS terugvinden op de 11e plaats.