Nabeschouwing Leixões - Sporting Braga (1-1) || Primeira Liga 2009/2010

Zaterdag 5 december 2009 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Leixões het zaterdag 5 december 2009 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Leixões - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leixões - Sporting Braga (1-1)

De Primeira Liga 2009/2010 wedstrijd tussen Leixões en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Bruno Gallo van Leixões. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 32e minuut het veld moest verlaten. In de 33e minuut was het Leixões dat via Moisés dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Alan dacht na 88 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Leixões - Sporting Braga
1
1
LIVE Leixões - Sporting Braga 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leixões - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Rodríguez Sporting Braga
19' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor João Pereira Sporting Braga
32' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Bruno Gallo Leixões
32' Tweede gele kaart Leixões Tweede gele kaart voor Bruno Gallo Leixões
33' Eigen doelpunt Leixões Eigen doelpunt Moisés Leixões
36' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Braga Leixões
37' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Madrid Sporting Braga
45' Wissel Sporting Braga Wissel Matheus Nascimento voor A. Meyong Sporting Braga
45' Wissel Sporting Braga Wissel Hugo Viana voor A. Madrid Sporting Braga
65' Wissel Sporting Braga Wissel Yazalde voor A. Rodríguez Sporting Braga
68' Wissel Leixões Wissel Zé Manuel voor Faioli Leixões
71' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Pedro Seabra Leixões
85' Wissel Leixões Wissel Rúben voor Pedro Seabra Leixões
88' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Alan Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Leixões - Sporting Braga
Opstellingen Leixões - Sporting Braga

Voorbeschouwing Leixões - Sporting Braga

Leixões en Sporting Braga treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Leixões en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 30 maart 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Leixões favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting Braga slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.