Nabeschouwing Leixões - União de Leiria (3-2) || Primeira Liga 2009/2010

Zondag 4 oktober 2009 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Leixões het zondag 4 oktober 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Leixões - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leixões - União de Leiria (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Leixões en União de Leiria is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Leixões. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht União de Leiria op voorsprong te komen via een doelpunt van Carlão. Helaas voor União de Leiria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Leixões dat via Léo Aro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Zé Manuel dacht na 72 minuten te scoren voor Leixões, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde União de Leiria via N. Benítez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Leixões via Hugo Morais de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Leixões - União de Leiria
3
2
LIVE Leixões - União de Leiria 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leixões - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Silas União de Leiria
19' Doelpunt União de Leiria Doelpunt Carlão União de Leiria
29' Doelpunt Leixões Doelpunt Léo Aro Leixões
34' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Joel Leixões
45' Wissel União de Leiria Wissel R. Kalaba voor Silas União de Leiria
58' Wissel Leixões Wissel Rúben voor Léo Aro Leixões
65' Wissel Leixões Wissel J. Sony voor Wênio Leixões
65' Wissel União de Leiria Wissel Tiago Luis voor Cássio União de Leiria
71' Wissel Leixões Wissel Zé Manuel voor N. Benítez Leixões
72' Doelpunt Leixões Doelpunt Zé Manuel Leixões
79' Eigen doelpunt União de Leiria Eigen doelpunt N. Benítez União de Leiria
83' Wissel União de Leiria Wissel Ronny voor Ricardo Pateiro União de Leiria
85' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Diego Gaúcho União de Leiria
86' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Zé Manuel Leixões
90' Doelpunt Leixões Doelpunt Hugo Morais Leixões
90' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor M. Tall União de Leiria
Video hoogtepunten en samenvatting Leixões - União de Leiria
Opstellingen Leixões - União de Leiria

Voorbeschouwing Leixões - União de Leiria

Leixões en União de Leiria treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Leixões en União de Leiria in de Primeira Liga vond plaats op 27 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leixões. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Leixões favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl União de Leiria slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.