Nabeschouwing Leixões - Vitória Setúbal (1-2) || Primeira Liga 2009/2010

Zondag 14 maart 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Leixões het zondag 14 maart 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal.

Via de Leixões - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leixões - Vitória Setúbal (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Leixões en Vitória Setúbal is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Leixões op voorsprong te komen via een doelpunt van João Paulo. Helaas voor Leixões werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Vitória FC dat via Sandro Mendes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Keita dacht na 76 minuten te scoren voor Vitória FC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut moest Vitória FC verder met een man minder, nadat M. Djikine een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Leixões - Vitória Setúbal
1
2
LIVE Leixões - Vitória Setúbal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leixões - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Ney Santos Vitória FC
23' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Fernando Cardozo Leixões
24' Doelpunt Leixões Doelpunt João Paulo Leixões
40' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Sandro Mendes Vitória FC
58' Wissel Leixões Wissel Didi voor Tiago Cintra Leixões
58' Wissel Leixões Wissel C. Pouga voor João Paulo Leixões
71' Wissel Leixões Wissel Fábio Espinho voor R. Tucker Leixões
76' Doelpunt Vitória FC Doelpunt L. Keita Vitória FC
76' Wissel Vitória FC Wissel Henrique voor Neca Vitória FC
86' Wissel Vitória FC Wissel P. Kazmierczak voor L. Keita Vitória FC
88' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor M. Djikine Vitória FC
90' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor M. Djikine Vitória FC
90' Wissel Vitória FC Wissel M. Zoro voor Hélder Barbosa Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Leixões - Vitória Setúbal
Opstellingen Leixões - Vitória Setúbal

Voorbeschouwing Leixões - Vitória Setúbal

Leixões en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Leixões en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 25 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leixões te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leixões. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.