Nabeschouwing Moreirense - Santa Clara (1-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zaterdag 5 oktober 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Moreirense het zaterdag 5 oktober 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Conegos.

Via de Moreirense - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Santa Clara (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door Bernardo Martins, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moreirense uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Moreirense - Santa Clara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Pedro Ferreira Santa Clara
28' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Matheus Pereira Santa Clara
46' Wissel Moreirense Wissel Dinis Pinto voor Fabiano Silva Moreirense
46' Wissel Moreirense Wissel Madson de Souza Silva voor Pedro Santos Moreirense
66' Wissel Moreirense Wissel Guilherme Schettine voor Luis Nlavo Moreirense
70' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Sidney Lima Santa Clara
72' Wissel Moreirense Wissel Bernardo Martins voor Lawrence Ofori Moreirense
76' Wissel Santa Clara Wissel Ricardinho voor Matheus Pereira Santa Clara
76' Wissel Santa Clara Wissel Serginho voor Pedro Ferreira Santa Clara
76' Wissel Santa Clara Wissel Lucas Soares voor Diogo Calila Santa Clara
77' Wissel Moreirense Wissel Jeremy Antonisse voor Gabrielzinho Moreirense
79' Doelpunt Moreirense Doelpunt Bernardo Martins met assist van Guilherme Schettine Moreirense 1-0
83' Wissel Santa Clara Wissel Bruno Almeida voor Adriano Firmino Santa Clara
90' Wissel Santa Clara Wissel João Costa voor Frederico Venâncio Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Santa Clara
Opstellingen Moreirense - Santa Clara
De opstellingen van Moreirense en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Santa Clara

Moreirense en Santa Clara treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 22 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Santa Clara favoriet. 3 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Santa Clara 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 8e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 4e plaats.