Nabeschouwing Nacional - Farense (2-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Nacional het zondag 1 september 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Farense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira in Funchal.

Via de Nacional - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Farense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Farense is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Daniel Penha, waarmee Nacional met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Nacional opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Isaac die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Nacional.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Nacional.

LIVE Nacional - Farense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Nacional Doelpunt Daniel Penha met assist van Luís Esteves Nacional 1-0
51' Gele kaart Farense Gele kaart voor Artur Jorge Farense
51' Wissel Farense Wissel Miguel Menino voor Neto Farense
52' Wissel Farense Wissel Jaiminho voor Álex Millán Farense
60' Wissel Farense Wissel Darío Poveda voor Elves Baldé Farense
61' Wissel Nacional Wissel Adrián Butzke voor Tiago Reis Nacional
61' Wissel Nacional Wissel Gabriel Santos voor Arvin Appiah Nacional
63' Gele kaart Farense Gele kaart voor Claudio Falcão Farense
67' Gele kaart Farense Gele kaart voor Rafael Barbosa Farense
67' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Luís Esteves Nacional
74' Wissel Nacional Wissel Isaac voor Rúben Macedo Nacional
76' Wissel Farense Wissel Marco Matias voor Rafael Barbosa Farense
76' Wissel Farense Wissel Filipe Soares voor Lucas Áfrico Farense
82' Wissel Nacional Wissel Bruno Costa voor Daniel Penha Nacional
89' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Adrián Butzke Nacional
92' Doelpunt Nacional Doelpunt Isaac met assist van Adrián Butzke Nacional 2-0
92' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Isaac Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Farense
Opstellingen Nacional - Farense
De opstellingen van Nacional en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Farense zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Farense

Nacional en Farense treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Farense. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Nacional als Farense wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Nacional 1
Winst Farense 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nacional op een 17e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 18e plaats.