Nabeschouwing Olhanense - Paços de Ferreira (1-1) || Primeira Liga 2009/2010

Zondag 10 januari 2010 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Olhanense het zondag 10 januari 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira.

Via de Olhanense - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - Paços de Ferreira (1-1)

De Primeira Liga 2009/2010 wedstrijd tussen Olhanense en Paços de Ferreira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 25e minuut dacht Paços de Ferreira op voorsprong te komen via een doelpunt van William. Helaas voor Paços de Ferreira werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Olhanense dat via Zequinha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - Paços de Ferreira
1
1
LIVE Olhanense - Paços de Ferreira 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt William Paços de Ferreira
57' Wissel Olhanense Wissel Zequinha voor Paulo Sergio Olhanense
59' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Zequinha Olhanense
63' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Rui Baiao Olhanense
66' Wissel Paços de Ferreira Wissel Fabio Pacheco voor Leonel Olímpio Paços de Ferreira
70' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Danielson Paços de Ferreira
74' Doelpunt Olhanense Doelpunt Zequinha Olhanense
75' Wissel Olhanense Wissel G. Nwokolo voor Rui Duarte Olhanense
75' Wissel Paços de Ferreira Wissel Carlitos voor Cássio Paços de Ferreira
77' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Manuel José Paços de Ferreira
78' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Cássio Paços de Ferreira
82' Wissel Olhanense Wissel Toy voor Ukra Olhanense
85' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Baiano Paços de Ferreira
90' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Sandro Olhanense
90' Wissel Paços de Ferreira Wissel K. Berville voor Manuel José Paços de Ferreira