Nabeschouwing Rio Ave - Farense (1-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zaterdag 17 augustus 2024 - 16:30 uur



In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Rio Ave het zaterdag 17 augustus 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Farense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Farense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Farense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Farense is onder leiding van scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Patrick William, waarmee Rio Ave met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rio Ave.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Farense
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
18
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
78
116
Gevaarlijke aanvallen
36
39
Passes
368
331
Overtredingen
8
16
Buitenspel
3
3
Corners
7
14
Wissels
4
4
LIVE Rio Ave - Farense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Farense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Patrick William Rio Ave 1-0
39' Gele kaart Farense Gele kaart voor Neto Farense
40' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Luís Batalha Freire Rio Ave
57' Wissel Rio Ave Wissel Tiago Morais voor Ole Pohlmann Rio Ave
58' Wissel Farense Wissel Darío Poveda voor Filipe Soares Farense
64' Wissel Farense Wissel Geovanny Miguel Bastos Almeida voor Neto Farense
64' Wissel Farense Wissel Marco Matias voor Álex Bermejo Farense
74' Wissel Rio Ave Wissel João Graça voor Kiko Bondoso Rio Ave
74' Wissel Rio Ave Wissel Vítor Gomes voor Amine Rio Ave
84' Wissel Farense Wissel Elves Baldé voor Talys Farense
85' Wissel Rio Ave Wissel Brandon Aguilera voor João Novais Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Farense
Opstellingen Rio Ave - Farense
De opstellingen van Rio Ave en Farense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Farense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Farense

Rio Ave en Farense treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos André Fernandes Macedo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Farense in de Primeira Liga vond plaats op 16 maart 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Farense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 2
Winst Farense 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 16e positie staat, terwijl we Farense terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rio Ave - Farense Opstelling Rio Ave Opstelling Farense Live Rio Ave - Farense Live Rio Ave - Farense kijken Rio Ave - Farense kijken Live Rio Ave - Farense stream Rio Ave - Farense Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Farense Uitslag Rio Ave - Farense Statistieken Rio Ave - Farense Primeira Liga 2024/2025 Rio Ave - Farense wedden Rio Ave - Farense gokken Rio Ave - Farense Unibet