Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (3-2) || Primeira Liga 2009/2010

Vrijdag 2 april 2010 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Sporting Braga het vrijdag 2 april 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio AXA in Braga.

Via de Sporting Braga - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Rui Miguel. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Sporting Braga dat via Alan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut moest Vitória SC verder met een man minder nadat Valdomiro een rode kaart had gekregen. Het lukte Sporting Braga in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 79e minuut scoorde Sporting Braga via A. Meyong, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Vitória SC via Andrezinho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde A. Meyong namens Sporting Braga. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 90 minuten kon Andrezinho van Vitória SC vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving. In de 90e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest Y. Desmarets van Vitória SC vroegtijdig het veld verlaten.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Vitória Guimarães
3
2
LIVE Sporting Braga - Vitória Guimarães 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Rui Miguel Vitória SC
40' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alex Vitória SC
41' Penalty Sporting Braga Penalty Alan Sporting Braga
45' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Moreno Vitória SC
45' Wissel Vitória SC Wissel Flavio Meireles voor Moreno Vitória SC
52' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor L. Aguiar Sporting Braga
55' Wissel Sporting Braga Wissel W. Rentería voor Rafael Bastos Sporting Braga
63' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Andrezinho Vitória SC
68' Wissel Vitória SC Wissel Roberto voor Marquinho Vitória SC
72' Wissel Sporting Braga Wissel A. Meyong voor Paulo César Sporting Braga
77' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor Valdomiro Vitória SC
79' Penalty Sporting Braga Penalty A. Meyong Sporting Braga
82' Wissel Sporting Braga Wissel Hugo Viana voor Matheus Nascimento Sporting Braga
84' Wissel Vitória SC Wissel Jorge Gonçalves voor Rui Miguel Vitória SC
90' Penalty Vitória SC Penalty Andrezinho Vitória SC
90' Penalty Sporting Braga Penalty A. Meyong Sporting Braga
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Eduardo Sporting Braga
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Rodríguez Sporting Braga
90' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor Andrezinho Vitória SC
90' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor Y. Desmarets Vitória SC
90' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Jorge Gonçalves Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Vitória Guimarães
Opstellingen Sporting Braga - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães

Sporting Braga en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 7 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Braga als Vitória Guimarães wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.