Nabeschouwing Sporting CP - AVS (3-0) || Primeira Liga 2024/2025

Zondag 22 september 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2024/2025 neemt Sporting CP het zondag 22 september 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen AVS. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisbon.

Via de Sporting CP - AVS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - AVS (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en AVS is onder leiding van scheidsrechter Ricardo Baixinho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Harder, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Sporting CP vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Gyökeres op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee V. Gyökeres zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo Baixinho, waardoor Sporting CP dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting CP - AVS 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - AVS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sporting CP Doelpunt C. Harder met assist van M. Hjulmand Sporting CP 1-0
33' C. Harder Sporting CP
39' Gele kaart AVS Gele kaart voor Baptiste Roux AVS
49' Doelpunt Sporting CP Doelpunt V. Gyökeres met assist van C. Harder Sporting CP 2-0
46' Wissel AVS Wissel Rafael Rodrigues voor Issiaka Kamate AVS
46' Wissel AVS Wissel Vasco Lopes voor Babatunde Akinsola AVS
51' Gele kaart AVS Gele kaart voor Cristian Castro AVS
59' Wissel Sporting CP Wissel M. Araújo voor C. Harder Sporting CP
63' Wissel AVS Wissel Samuel Granada voor John Mercado AVS
64' Wissel AVS Wissel Luís Silva voor Lucas Piazón AVS
65' Gele kaart AVS Gele kaart voor Gustavo Assunção AVS
70' Wissel Sporting CP Wissel Geny Catamo voor Geovany Quenda Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel H. Morita voor Daniel Bragança Sporting CP
71' Doelpunt Sporting CP Doelpunt V. Gyökeres met assist van Trincão Sporting CP 3-0
75' Wissel Sporting CP Wissel Iván Fresneda voor Matheus Reis Sporting CP
75' Wissel Sporting CP Wissel Ricardo Esgaio voor Trincão Sporting CP
83' Wissel AVS Wissel Giorgi Aburjania voor Gustavo Assunção AVS
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - AVS
Opstellingen Sporting CP - AVS
De opstellingen van Sporting CP en AVS zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en AVS zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - AVS

Sporting CP en AVS treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2024/2025. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo Baixinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en AVS elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Sporting CP 0
Winst AVS 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 1e positie staat, terwijl we AVS terugvinden op de 9e plaats.