Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (2-0) || Primeira Liga 2009/2010

Maandag 8 maart 2010 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Vitória Guimarães het maandag 8 maart 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Nacional.

Via de Vitória Guimarães - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Nacional is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 7e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Roberto. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Vitória SC dat via Y. Desmarets dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Nacional
2
0
LIVE Vitória Guimarães - Nacional 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Roberto Vitória SC
33' Wissel Nacional Wissel N. Pecnik voor Cléber Monteiro Nacional
36' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Y. Desmarets Vitória SC
53' Wissel Nacional Wissel Léo Salino voor Diego Barcelos Nacional
65' Wissel Nacional Wissel Anselmo voor Patacas Nacional
70' Wissel Vitória SC Wissel Marquinho voor Rui Miguel Vitória SC
80' Wissel Vitória SC Wissel Flavio Meireles voor Moreno Vitória SC
90' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Nuno Assis Vitória SC
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Rafael Bracalli Nacional
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Alex Bruno Nacional
90' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Luis Alberto Nacional
90' Wissel Vitória SC Wissel Renan voor Y. Desmarets Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Nacional
Opstellingen Vitória Guimarães - Nacional

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Nacional

Vitória Guimarães en Nacional treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 5 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Nacional favoriet. 2 keer wist de ploeg van Vitória Guimarães te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Vitória Guimarães. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.